Over Biodanza:
Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het Biodanza-systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is Biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en  vrouwen van alle  leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoenen en in comfortabel zittende  kleding.

 

Dansfeest met Biodanza workshop - 19 oktober 20.00 uur


Over Lyan:
“De essentie van al mijn werkzaamheden blijkt steeds weer dezelfde elementen te bevatten. Expressie, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Je zou ook kunnen zeggen dat ik in mijn werk en ook in mijn persoonlijke leven steeds streef naar genieten en gelukkig zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat je plezier beleeft in dat waar je mee bezig bent. Hoe kun je zo veel mogelijk genieten van wie je bent en wat je doet. Hoe kun je leven vanuit je eigen waarden, dromen en verlangens. Hoe kun je blij zijn met jezelf en je leven. Dat is waar ik aan bij wil dragen.”

Op zaterdagavond 19 oktober verzorgt Geny Wuestman van Dans en Leef.nl vanaf 20.00 uur een Biodanza-workshop, met aansluitend een dansfeest in het parkrestaurant in Avifauna. De Biodanza- workshop wordt gegeven door Lyan van de Meulen van www.biodanzametlyan.nl

Programma

19.30 uur:        inloop dansavond

20.00 uur:       start Biodanza workshop

22.00 uur:       start dansavond met dj Daan

00.00 uur:      einde dansavond


Entree:             15 euro

Kaarten kun je reserveren via: geny@dansenleef.nl of  meld je aan via Facebook.

Lyan van de Meulen